Tilaajaedut

Kestotilaus kannattaa!
Kestotilaus on huoleton lehden tilausmuoto, sillä tilausta ei tarvitse uusia määräajoin, vaan tilaus jatkuu keskeytyksettä niin kauan kuin haluat. Kestotilauksessa laskutusväli on joustava ja muunneltavissa tarpeen mukaan useampaan erään. Saat vuoden mittaan säästöä määräaikaisiin tilauksiin verrattuna, sillä kestotilaus on edullisin lehden tilausmuoto.

Lahjalehti
Voit tilata kerran vuodessa joko Etelä-Saimaan, Itä-Savon, Kouvolan Sanomat, Kymen Sanomat, Länsi-Savon tai Uutisvuoksen 1-3 kuukaudeksi puoleen hintaan esim. vapaa-ajan asunnolle. Lehti on mahdollista tilata myös lahjaksi ystävälle tai läheiselle. Edun saat tilaajapalvelusta. Tarjous koskee kotimaan tilauksia ja talouksia, joilla on voimassa oleva kestotilaus. Lahjalehden alennushinta lasketaan normaalihintaisen määräaikaistilauksen hinnasta.

Ilmoitusedut
Kestotilaajana saat vuoden aikana yhden perheilmoituksen puoleen hintaan ja yhden 10 rivin rivi-ilmoituksen 7,50 eurolla. Molemmat edut saat asiakaspalvelusta, joten etu ei koske verkon kautta jätettyjä ilmoituksia.

Tilauksen keskeytysetu
Voit hyödyntää paperilehden keskeytysetua, jossa vähintään 7 vrk:n lehden jakelunkeskeytys hyvitetään seuraavassa laskutusjaksossa.

Olet mukana arvonnoissa
Lehden kestotilaajana olet automaattisesti mukana kaikissa järjestämissämme arvonnoissa. Arvomme vuoden mittaan mm. tuotepalkintoja sekä lahjakortteja.
Voitoista ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti ja voittajien nimet julkaistaan lehdessä.

Ota käyttöön kätevä e-lasku!
Saat e-laskun käyttöösi tekemällä e-laskusopimuksen verkkopankissasi. Kun olemme vastaanottaneet pankiltasi ilmoituksen sopimuksesta, lähetämme laskut jatkossa suoraan verkkopankkiisi. Sinun tarvitsee vain tarkastaa lasku ja hyväksyä maksu veloitettavaksi tililtäsi.